Menyer

 

Telefon: 08-745 45 46 Mobil: 076-112 66 44 Kontakta oss idag! e-Mail: mail@kitchenevents.se

Kitchen Events Sweden

Hyrkockar & Catering

 

A la carte Menu 1-5

 

Meny 1

  • Grillad pilgrimsmussla med citronett, jordärtskockspuré, rödbetssallad, getost och pinjenötter.

  • Hjortfilé med rödvinsås, tranbär, brysselkål, grillad sparris och tryffelpotatispuré.

 

  • Chokladmousse med ingefära, kardemumma och syltade bär toppad med sockerkakskrutonger.

 

 

 

Meny 2

  • Havskräfta med avokadopuré, röd chili och lime serveras med spenatsallad, vitlökskrutonger och skaldjursvinegrette.

 

  • Oxfilémedaljonger med grillad haloumi, chillismör och portvinssås serveras med krispiga grönsaker och sparrisrisotto.

 

  • Crème Brûlée vanilj med hallonkompott och riven vit choklad.

 

 

Meny 3

  • Hummersoppa smaksatt med lakrits och king crab.

 

  • Lammracks gratinerade med västerbottenost serveras med rostade grönsaker, pesto av soltorkade tomater och klyftpotatis med rosmarin samt rödvinssås.

 

  • Vit choklad pannacotta med rårörda skogsbär.

 

 

Meny 4

  • Äkta Bouillabaisse på fisk och skaldjur serveras med friterad svartrot och vitlöksaioli.

 

  • Honungs- och chillistekt majskyckling serveras med saffranscouscous och apelsinsås.

 

  • Fransk chokladkaka serveras med limemarinerade jordgubbar, mynta och vaniljvisp.

 

 

Meny 5

  • Rödbetscarpaccio med ruccola, rostade pinjenötter, parmesanost och balsamicoglaze.

 

  • Innkokt röding med confiterade cherrytomater och forellrom serveras med krispig grönsparris och blomkålspuré.

 

  • Kockens la crêpes med nutella och banan, toppad med krossade nötter.

 

Meny 6

  • Skumming bönsoppa med whiskystekt ostronskivling samt friterad svartrot
  • Grillad Ryggbiff med champinjoner risotto och en sallad med tryffelolja och parmesan
  • Rosmarinstekta äpplen med calvados samt hemmagjord vaniljglass

Meny 7

 

  • Confiterad lax med pepparostcréme ugnsrostade betor samt ängssyra
  • Inkokt röding med forellrom och citronett samt blomkålspure
  • Mörk chokladpannacotta med vilda bär

Meny 8

  • Halstrad röding med grönartspuré
  • Grillad tournedo med pommes anna, grillad polenta samt rödvinssky
  • Chokladpannacotta med rabarberconsommé

 

 

Barbecue Buffé Menu

 

Starters

  • Rostbiffrullar med gurka, philadelphiaost, teriyakisås och sesamfrön.
  • Laxrullar med räkor wasabi och pepparotscremé
  • Ägghalvor med romröra.

 

 

Från grillen

  • Grillad fläskkarré med oregano och tzatziki.
  • Kycklingspett marinerade med rostad paprika och ingefära.
  • Ost- och paprikafyllda lammkorvar.
  • Grekisk potatissallad med vitlök.
  • Couscoussallad med avokado, fetaost, sparris, bladspenat och soltorkade tomater.
  • Grekisk sallad med kalamataoliver.
  • Grillat vitlöksbröd.

 

Snacks

  • Nötter
  • Ostfat
  • Exotisk frukt

__________________________________________

 

Egna Idéer?

 

 

  • Vi är flexibla och vårt första mål är att du som kund ska bli nöjd.

 

  • Vi kan diskutera vilken typ av mat som kan passa just din fest och vilka olika prisnivåer vi har att erbjuda.

 

  • Du kan välja mellan flera fasta menyer men vi kan även tillsammans skapa menyer efter dina önskemål.

 

 

 

 

Maila gärna in era förslag eller önskemål på meny och för hur många personer det gäller så återkopplar vi med pris.

mail@kitchenevents.se