Menyer

Kitchen Events Sweden

Hyrkockar & Catering



Kontakta oss idag!

Telefon: 08-745 45 46  Mobil: 076-112 66 44  e-Mail: mail@kitchenevents.se

A la carte Menyer 1-5


Meny 1

Förrätt

Grillad pilgrimsmussla med citronett, jordärtskockspuré, rödbetssallad, getost och pinjenötter.

   

Varmrätt

Hjortfilé med rödvinsås, tranbär, brysselkål, grillad sparris och tryffelpotatispuré.


Efterrätt

Chokladmousse med ingefära, kardemumma och syltade bär toppad med sockerkakskrutonger.






Meny 2

Förrätt

Havskräfta med avokadopuré, röd chili och lime serveras med spenatsallad, vitlökskrutonger och skaldjursvinegrette.


Varmrätt

Oxfilémedaljonger med grillad haloumi, chillismör och portvinssås serveras med krispiga grönsaker och sparrisrisotto.


Efterrätt

Crème Brûlée vanilj med hallonkompott och riven vit choklad.





Meny 3

Förrätt

Hummersoppa smaksatt med lakrits och king crab.


Varmrätt

Lammracks gratinerade med västerbottenost serveras med rostade grönsaker, pesto av soltorkade tomater och klyftpotatis med rosmarin samt rödvinssås.


Efterrätt

Vit choklad pannacotta med rårörda skogsbär.



Meny 4

Förrätt

Äkta Bouillabaisse på fisk och skaldjur serveras med friterad svartrot och vitlöksaioli.


Varmrätt

Honungs- och chillistekt majskyckling serveras med saffranscouscous och apelsinsås.


Efterrätt

Fransk chokladkaka serveras med limemarinerade jordgubbar, mynta och vaniljvisp.






Meny 5

Förrätt

Rödbetscarpaccio med ruccola, rostade pinjenötter, parmesanost och balsamicoglaze.


Varmrätt

Innkokt röding med confiterade cherrytomater och forellrom serveras med krispig grönsparris och blomkålspuré.


Efterrätt

Kockens la crêpes med nutella och banan, toppad med krossade nötter.




Meny 6

Förrätt

Skumming bönsoppa med whiskystekt ostronskivling samt friterad svartrot


Varmrätt

Grillad Ryggbiff med champinjoner risotto och en sallad med tryffelolja och parmesan


Efterrätt

Rosmarinstekta äpplen med calvados samt hemmagjord vaniljglass



Meny 7


Förrätt

Confiterad lax med pepparostcréme ugnsrostade betor samt ängssyra


Varmrätt

Inkokt röding med forellrom och citronett samt blomkålspure


Efterrätt

Mörk chokladpannacotta med vilda bär




Meny 8

Förrätt

Halstrad röding med grönartspuré


Varmrätt

Grillad tournedo med pommes anna, grillad polenta samt rödvinssky


Efterrätt

Chokladpannacotta med rabarberconsommé



Barbecue Buffé Meny


Starters

  • Rostbiffrullar med gurka, philadelphiaost, teriyakisås och sesamfrön.
  • Laxrullar med räkor wasabi och pepparotscremé
  • Ägghalvor med romröra.



Från grillen

  • Grillad fläskkarré med oregano och tzatziki.
  • Kycklingspett marinerade med rostad paprika och ingefära.
  • Ost- och paprikafyllda lammkorvar.
  • Grekisk potatissallad med vitlök.
  • Couscoussallad med avokado, fetaost, sparris, bladspenat och soltorkade tomater.
  • Grekisk sallad med kalamataoliver.
  • Grillat vitlöksbröd.


  Snacks

  • Nötter
  • Ostfat
  • Exotisk frukt

__________________________________________


Egna Idéer?



Vi är flexibla och vårt första mål är att du som kund ska bli nöjd.


Vi kan diskutera vilken typ av mat som kan passa just din fest och vilka olika prisnivåer vi har att erbjuda.


Du kan välja mellan flera fasta menyer men vi kan även tillsammans skapa menyer efter dina önskemål.





Maila gärna in era förslag eller önskemål på  meny och för hur många personer det gäller så återkopplar vi med pris.

mail@kitchenevents.se